Alla inlägg den 17 augusti 2008

Av André - 17 augusti 2008 21:21


Har varit en ganska bra vecka ändå, jag har inte gjort mycket.

Har bara slappat mest hela veckan, och det är väl iofs det man ska göra när man har semester. Match i fredags iaf, gick bra tillslut.

Vi vann med 4-1 över Hoif och gick därmed upp på en delad andra plats med Selånger. Men endast 1 poäng efter serieledande Lucksta. Så går det här vägen resten av matcherna så innebär det att Essvik står som seriesegrare i Div.4 -08. Kanske inte sån stor risk, men det det skulle vara enormt roligt :)

efter matchen blev planerna ändrade då jag igentligen skulle vara hemma och bara ta det lugnt. Blev att jag åkte in till Anton istället. Var lite folk där som satt och drack. Sen gick vi ner på stan och kollade läget, blev nån cider som fick slinka ner. Dock en lugn kväll ändå och natten tillbringades hos Anton. Lördag, betydligt mer peppad inför Juniskärs Cafét och Stand Ut Blakk, som jag dock inte såg mycket av. Haha. Blev ganska packad, och kom ner ganska sent. Men det var roligt där, kanske blir en repris nån helg framöver då det är bartömning. Hoppas kan man ju iaf. Efter dom stängt i Juni åkte vi in till stan för att gå in på någon utav Sundsvalls urusla krogar. Det började med Svenssons där det var oerhört lite folk måste jag säga, för i vanliga fall brukar det ju vara proppfullt. Men inte denna kväll. Istället för att gå någon annanstans så gick vi ner till Navet och tog 20 Njurunda hem. Var riktigt längesen man åkte buss, och igår kändes det som att jag hade kunnat åkt buss hur länge som helst. För var så trött och hade trevligt sällskap. Men klev iaf av i Kvissle där mina päron väntade. Var bara hem och sova och vakna upp till en helt meningslös söndag som inte har spenderats på bästa sätt kanske, men skitsamma. För imorgon börjar helvetet igen.

Så nu är det slut på alla slappa och helt underbara dagar som denna semester har bjudit på.


Och förresten, fan för alla er som åker utomlands.

Jag är så förbannat avundsjuk! :)

Presentation

Omröstning

Är du född under fel stjärna?
 Ja, det är bara att konstatera!
 Jag vet inte.
 Nej, det är jag inte.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards