Alla inlägg den 20 augusti 2007

Av André - 20 augusti 2007 21:40


Ja, idag var det första dagen på jobbet efter semestern.

Var tungt som fan att klockan ringde 05:45 imorse.

dock gick första dagen bra, tyvärr mycket att göra. Men hade väl inte väntat  mig något annat heller.


Känns som att jag vill vara ledig i 4 månader till, eller bara åka härifrån.

Orkar inte med Sundsvall, folk som snackar skit överallt och alla ska lägga sig i allt och alla. Vore skönt med en utlandsresa nu, typ Thailand i 2 månader, eller varför inte Australien. Följ med någon.


Ja, vet inte mer vad jag ska skriva. Mycket vill man, men inget lär ju gå vägen. Som vanligt med andra ord. Född under fel stjärna (som Patrik skulle ha sagt), verkar fan inte bättre.

Men man får ta sig i kragfan och skärpa till sig.

Fixa lägenhet och bil, fort som fan.


Känns off nu, jobbigt. Och nu åker Simon utomlands 1 vecka också, inge vidare. Jag får leva på jonte under tiden. Bra kille :) SImon också för den delen. Just ja, spelade match idag. Essvik - Lucksta, som ställde upp med ett näst intill fullt A-lag. Vi gjorde en skaplig match med tanke på att vi fick kalla in några som inte spelat fotboll på ett tag och förlorade endast med 4-2. Kan ju ta mig mig den matchen, men min svacka blir mindre och mindre. Kanske blir nedförsbacke snart? Vore ju inte helt fel.


Jag skulle kunna skriva 15 sidor långt blogginlägg nu, men tycker synd om de få stackar som orkar läsa sig igenom det redan långa(?) inlägg. så jag får väl ge mig och tack för mig denna gång.


Nu väntar en film iaf, och sen Henris soffa.

Sov gott, och Peace! (Jonte;)


Jag vill.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards